Ikke kjent fakta om identifikasjonsprogram for internett narkotika – Nabp

Ikke kjent fakta om identifikasjonsprogram for internett narkotika – Nabp

Utfører den måten at kjære Nana sannsynligvis er å gjennomføre en grad i entall? Neppe, hevder fagfolk, fordi ingen mennesker ønsker å bli sett mansjetter på alderspensjonister. De vil også ha for å arrestere de føderale regjeringene i forholdene i Wisconsin, Minnesota, Illinois, Vermont, sammen med flere føderale myndigheter i byområdet og også personlige arbeidsgivere som har byttet nordover for foreskrevet medisiner med lavere pris.

I 2007 investerte amerikanske voksne amerikanske 47,6 milliarder dollar for å få farmasøytiske medisiner og ytterligere 14,8 milliarder dollar for å kjøpe ikke-vitamin, ikke-minerallige organiske produkter [] Selv i langt bedre økonomiske tider kunne noen amerikanske folk absolutt ikke betale for legemidler og snudde også til å hoppe over medikamenter, minske doser eller etterlate reseptbelagte [].

Trykket for å velge mellom å kjøpe dyre medisiner i tillegg til å bruke på andre grunnleggende krav, går noen helse- og velvære-kjøpere på internett for å søke etter gode kjøp. De finner nettsteder som inkluderer rimelig pris, samt publiserer sin beredskap til å distribuere reseptbelagte medisiner uten en autentisk resept. Siden mange av disse internettsidene er falske, blir kunder truet med å ta medisiner som er upassende for deres velvære, og sosialiserer seg også sammen med andre medisiner de tar.

Som konservativt tilnærmet på grunn av Facility for Medicine i allmennheten Interessehastigheten, vil kjøp av falske medisiner definitivt utvide dobbelt så raskt som kjøpet av gyldige medisiner (13% sammenlignet med 7,5%, årlig, 2004 til 2010) [ ] Internett er faktisk en internasjonal distribusjonsstasjon for disse falske medisinene, men det er lite som forstås i hvilken grad enkeltpersoner klarer å få medisiner på internett trygt og sikkert.

Hvis også høyskoleutdannede mennesker og de med fokusert trening i helserelatert vitenskapelig forskning blir lokket gjennom rimelige merker og tvilsomme tilfeller levert av useriøse online huseiere av foreskrevne medisiner, kan risikoen ved å kjøpe medisiner på nettet også være bedre for USAs de fleste utsatte, som mye mindre lærte kunder uten reseptbelagte medisiner, hvis manglende helse og velvære krever bruk av flere kostbare medisiner.

I dag bruker de fleste amerikanske voksne nettmedisinene på nettet. I 2008 var 74% av voksne faktisk internettkunder [] Graden av nettbruk er faktisk enda mye høyere med mye yngre, enda mer lærte individer og også de sammen med høyere inntekter. 2 av de mest foretrukne bruksområdene på nettet er https://norsk-apotek.com/ å finne kliniske detaljer og få tilgang til helsebehandlingsstudier og også søk etter.

Forskningsstudier antyder at enkeltpersoner bruker internett-søkemotor for å finne informasjon om helse og velvære, men likevel ikke presiserer nøkkelordfrasene sine eller begrenser jakten overhodet [] Bare 15% av individer som leter etter velværeinfo hevder at de “konsekvent” sjekker kildene og tiden, mens ytterligere 10% sa at de oppnår dette “det meste av øyeblikket []” Dette kan indikere at 85 tusen amerikanere skaffer seg helseinformasjon uten å vite den høye kvaliteten eller til og med ektheten av informasjonen som leveres [] Sammen med den hevede handelen på nettet kommer forbedret risiko for kundene.

Den beste guiden til når du kjøper medisin i Mexico, må du være oppmerksom på kjøperen …

Av den grunn lærer individer mer om velværeproblemene sine fra nettet uten å gjenkjenne om ressursen er pålitelig eller til og med tvilsom. Internettkunder undervurderer ofte innsatsen og ferdighetene som kreves for å evaluere og jakte på troverdig og kvalifisert velværeinformasjon (apotekbutikk). Et uvitende søk kan føre til en større trussel om å ta helsebeslutninger på grunnlag av utilstrekkelig, utdatert eller glatt info, og faren kan i stor grad øke for personer med dårlig total velværeutdanning og dårlig e-helseopplæring spesifikt [ ] Mens de leter etter velværedetaljer på nettet, får kjøperne anbefalinger om foreskrevne medisiner, utsatt for reklamekampanjer for medisiner, samt gitt lenker til nettsteder som tilbyr medisiner.

By | 2020-05-22T10:07:23+02:00 May 22nd, 2020|Uncategorized|Comments Off on Ikke kjent fakta om identifikasjonsprogram for internett narkotika – Nabp

About the Author: